Skip to main content

De vakantiehuizen van Groenendaal Texel

Stelt u zich eens voor. U staat op het kleinschalige huisjespark ´t Hoogelandt, aan de rand van het Texelse bos en op een kilometer afstand van het strand. U bent nog maar een paar passen verwijderd van de twee prachtige vakantiehuizen van Groenendaal Texel.

Binnenkijken bij vakantiehuizen Texel

Zowel in als rond de woningen ziet u meteen welk talent wij bezitten: vakantiehuizen zowel een stijlvolle als warme huiselijke uitstraling meegeven. We kiezen mooie materialen en meubels uit, van gerenommeerde merken. Eigenlijk richten wij de vakantiehuizen in zoals wij ons eigen huis hebben ingericht. Wij hebben alle twee onze vakantiewoningen onlangs grondig opgeknapt. Die fijne sfeer van toen? Die is bewaard gebleven.

Paradijs op Texel

Ze wilden graag een klein, verscholen paradijs maken, de Texelliefhebbers die ruim 55 jaar geleden ´t Hoogelandt creëerden. Dat is gelukt. Verscholen tussen de bomen en vlakbij het bos en de Noordzee staat een aantal vakantiehuizen, met elk een ruime tuin, omringd door hagen en weelderig groeiende rozebottelstruiken. twee van de vakantiewoningen op het park zijn van de mensen achter Groenendaal Texel. Zij hebben met heel veel liefde en aandacht een prachtig thuis gecreëerd voor Texelliefhebbers.

Waar liggen de huizen van Groenendaal Texel?

De huizen van Groenendaal Texel liggen aan de rand van ´t Hoogelandt, op enkele meters afstand van de bospaden die u door de Texelse Dennen en naar het strand leiden. Op dit natuurlijke kruispunt liggen de twee vierpersoonshuizen van Groenendaal Texel: Sparappel en Roos. Zij staan op enkele tientallen meters van elkaar, aan een autoluw pad omringd door bomen en hagen. Vlakbij het Noordzeestrand, nagenoeg in het bos, omringd door ruime tuinen met gras... kortom: in en rond deze vakantiehuizen op Texel krijgt u alles waar u naar verlangt in de schoot geworpen.

Inrichting en luxe

De huizen hebben alle twee een zo gastvriendelijk mogelijke indeling. Alle ruimtes zijn voor u ingericht met topkwaliteit meubels en accessoires in warme kleuren. Denk aan een ligbank die u het liefst mee naar huis neemt, een Miele koelkast, prachtige serviezen en beddengoed van topkwaliteit katoen. Elk slaapvertrek heeft een eigen, aanpandige badkamer. De sfeer, kleur en inrichting is in beide vakantiehuizen verschillend. Kortom, elk huis straalt een eigen gevoel van warmte en huiselijkheid uit.

Vakantiehuis Texel met gashaard

De huizen zijn allemaal ingesteld op vier personen. Zij zijn uitermate geschikt voor kleine families, stellen en vriendinnen of vrienden die een bijzondere vakantie op Texel willen ervaren. Wilt u de hond meenemen? In overleg kunt u maximaal één viervoeter toevoegen aan uw vakantiegezelschap. In beide slaapkamers staan twee éénpersoons boxspringbedden en zij hebben elk een eigen, aanpandige badkamer. En... ziet u zichzelf al zitten bij de gashaard, in dit Texelse vakantiehuis?