Skip to main content

Gasten beoordelen vakantiehuis Roos met een

Vierpersoons vakantiehuis Roos op Texel (176)

 • Vakantie, rust en warmte

  Dit prachtige vakantiehuis op Texel staat op 500 vierkante meter grond en aan de rand van het Texelse bos De Dennen. Dankzij de sfeervolle inrichting en de adembenemend mooie locatie - op het kleinschalige park ’t Hoogelandt, in het bos en op een kilometer van de zee - komt u hier elk moment van het jaar helemaal tot rust. Het grasveld, omringd door bomen en een terras op het zuidwesten, omarmt dit luxe eilandvakantiehuis. Het pad waar u huis aan grenst is doodlopend, waardoor er weinig verkeer langskomt. De massief eiken deuren, de comfortabel aanvoelende en stijlvolle meubels, de zacht wapperende gordijnen bij de open tuindeuren... in dit huis ademt alles vakantie, rust en warmte... 

 • Ruime slaapkamers met eigen badkamer

  Wij hebben voor u met veel liefde gewerkt aan de inrichting en sfeer van dit vierpersoons vakantiehuis op vakantiepark ‘t Hoogelandt. Het huis telt twee slaapkamers, een woonkamer met gashaard en open keuken. De laatste is, net als de keuken in het andere huis, met de hand gemaakt door eilandondernemer Casper de Graaf. De ruime slaapkamers beschikken elk over een eigen badkamer in wellness-sfeer; heeft u wel eens onder een stortdouche gestaan, na een lange lome stranddag of herfstwandeling door het bos? Eén van de badkamers heeft ook een ligbad. Het huisje is eigentijds ingericht, met veel wittinten en een een aantal moderne elementen. De rozenknopjes op de inbouwkastdeuren in uw slaapkamer herinneren u er aan dat u vakantie viert in het Texelse huisje Roos. Door het hele huis ligt vloerverwarming, de warmte van de inbouw gashaard maken het huiselijke gevoel compleet. De tuin met grasveld en het terras op het zuidwesten omringen dit luxe vakantiehuis op Texel.

 • Topkwaliteit bedden en beddengoed

  In de twee slaapkamers staan luxe boxspringbedden. Het topkwaliteit beddengoed wassen wij zelf, met heerlijk geurend wasmiddel. In de woonkamer kunt u zich warmen aan de inbouw gashaard. Dit geeft u vooral op de wat koelere voor- en najaarsdagen een heel comfortabel gevoel. Deze woning beschikt, net als de andere woning van Groenendaal Texel op ’t Hoogelandt, over een wasmachine en droger. Houdt u van koffie? Dan kunt u uw hart ophalen aan Nespressokoffie. In de keukenkastjes staat een luxe servies van Emma Bridgewater met afbeeldingen van rozen. Zo wordt u ook hier subtiel herinnerd aan de naam van dit prachtige huisje, dat al tientallen jaren met veel geduld eilandliefhebbers ontvangt. Roos is in 2017 nieuw gebouwd tot een luxe eilandvakantiehuis, de rijke vakantiegeschiedenis van deze plek blijft voelbaar.

 • Wandelen en fietsen

  Bijzonder aan de omgeving van dit vakantiehuis Roos op het ruim opgezette vakantiepark ‘t Hoogelandt is de nabijheid het Texelse dennenbos en de Noordzee. Het huisje bevindt zich vrijwel in het bos en - wát een fijn idee - de zee ligt op nog geen kilometer van de boxspringbedden in uw slaapkamer. Als u ’s avonds in uw comfortabele bed onder het strakgestreken beddengoed ligt, hoort u niet alleen het ruisen van de zee, maar ook van het Texele bos. Dit prachtige natuurgebied met verharde fietspaden en zacht kronkelende wandelpaden ligt op een steenworp afstand van uw luxe vakantiehuis op Texel.

 • Foto's