Skip to main content

Gasten beoordelen vakantiehuis Klaproos met een

Vierpersoons vakantiehuis Sparappel op Texel (nr. 190)

  • Vakantiehuis met tuin-en-picknickplek

    Aan het einde van een door struiken omzoomd, autoluw pad in het Texelse bos en vlakbij de Noordzee staat dit zomerhuis voor vier personen. U vindt hier één en al luxe op 980 vierkante meter grond. Rond het huis ligt een grasveld en op het zuidwesten hebben wij een prachtig terras voor u ingericht, met luxe meubilair van het merk Gloster. Terwijl de vogels aan het einde van de dag tot rust komen in de bomen, geniet u nog heerlijk van de avondzon. Een grote oude boom in de tuin biedt op warme dagen verkoeling aan het hele gezelschap. Het is eveneens een picknickplek uit duizenden. De luxe en warme inrichting maken dit huis jaarrond tot een fantastische plek om tot rust te komen.

  • Badkamer met ligbad

    Wij hebben voor u met veel liefde gewerkt aan de inrichting en sfeer van dit vierpersoons vakantiehuis op vakantiepark ‘t Hoogelandt. Over de kleurstelling en de inrichting van de twee slaapkamers, de woonkamer met open keuken en de ruime badkamers (één met ligbad) is ook in dit huis goed nagedacht. Wij hebben de witte muren en witlinnen gordijnen gecombineerd met meubels in sprekende kleuren. Prachtige houten boerendeuren geven u toegang tot alle sfeervol ingerichte vertrekken in dit luxe vakantiehuis op Texel. U beschikt in de handgemaakte keuken over apparaten van topkwaliteit en in de kasten staat prachtig servies van Emaa Bridgewater. Door het hele huis ligt vloerverwarming en op de frissere dagen kunt u zich warmen aan de inbouwgashaard. In beide slaapkamers, met elk een eigen badkamer, staan luxe Auping boxspringbedden met comfortabel aanvoelend katoenen beddengoed.

  • Locatie: in het Texelse bos bij ’t Hoogelandt

    Vakantiehuis Sparappel ligt aan de rand van het rustige en kleinschalige park 't Hoogelandt, naast het bos en een kilometer van de Noordzee. Vanuit uw privétuin betreedt u uw eigen toegangsweg naar schitterende wandel- en fietspaden die u tussen dennen- en loofbomen heenleiden. Deze route is ook meteen de mooiste en snelste route naar het Texelse strand. Komt u hier met uw hond (in overleg kunt u maximaal één viervoeter meenemen)? Geen zorgen, we hebben de tuin voor u omringd met een houten hekje. Auto's zijn in de verste verte niet te bekennen op deze prachtige plek, soms ziet u op het ruiterpad in het dennenbos paarden voorbij draven.

  • Foto's